Not related to widows

svētdiena, 2011. gada 6. februāris

7.februāris

Datumu vairs neatkārtošu, jo virsraksts, jau pats par sevi visu izsaka.

1992.gadā tiek parakstīts Māstrihtes Līgums, kas tiek uzskatīts par mūsdienu Eiropas Savienības sākumu. Tā laika noputējušās, vecās Eiropas valstis vēl nedomāja par Postpadomju valstu pievienošanu un to ka nākotnē tas būs tas pats kas nopirkt saskābušu pienu, nepareizā izmēra krūšturi sievai, iespraust trījstūri bumbiņai paredzētā caurumā utt. 

1962.gadā ir dzimis Eddijs Izzards (Eddie Izzard) Britu komiķis un aktieris. Šis cilvēks ir izpelnījies manu uzmanību, jo viņa humors ir ietekmējis manu humora izjūtu. Cinisms, sarkasms un melnais humors, kā arī angļu intelektuālā komēdija ar vieglu truluma pieskaņu. Un man ir pie kājas ko citi par viņu saka, galvenais ir ko viņš saka. Kā pats Izzarda kungs apgalvo, viņš nav gejs, bet gan vīrieša ķermenī iesprostota lezbiete, kurai pa laikam patīk uzvilkt kleitu.

Atkāpe no ierastā, vēl vienas personības dzimšana - 1812.gads un dzimst Čārlzs Dikens. Patīk man tas Olivers Tvists un vispārībā, rakstnieka attēlotā, Viktiorijas laikmeta Londona.

1045.gadā mirst Japānas imperātors Go-Suzaku. Mēs patiešām neko nezinam par viņiem.

Grenādas neatkarības diena, ko 1974.gadā šamējie  ar dabūja. Par vienu koloniju Lielbritānijai mazāk un par vienu nabadzīgu valsti pasaulē vairāk. Ko teikt, paši vainīgi.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru